Εργαζόμαστε με συνέπεια μαζί με το ζευγάρι για να υλοποιήσουμε όλα τα όνειρα για την εκδήλωσή σας και άλλες ιδέες που θα βοηθήσουν να πραγματοποιήσουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σας για να σας προσφέρουμε τη γνώση και την εμπειρία μας σε θέματα στολισμού, μουσικής, φωτισμού και γενικότερου σχεδιασμού και οργάνωσης της δεξίωσης των ονείρων σας.


Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση γαμήλιας δεξίωσης το Μέλισσα μπορεί να οργανώσει και να φιλοξενήσει άρτια μοναδικές δεξιώσεις γάμου. Εκδηλώσεις που αναλαμβάνουμε
Δεξίωση γάμου Δεξίωση βάπτισης Επαγγελματικά Γεύματα Πάρτυ Συνέδρια Χορούς Συλλόγων. Εμπιστευθείτε το Μέλισσα για την οργάνωση εκδηλώσεων, βαπτίσεων, γαμήλιων δεξιώσεων και οποιασδήποτε άλλης κοινωνικής εκδήλωσης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και απολαύστε την διεξαγωγή της από το έμπειρο προσωπικό μας σε μία εορταστική ατμόσφαιρα. Με φόντο το βουνό των Δώδεκα Θεών Όλυμπο με καταγάλανα νερά του Θερμαϊκού κόλπου.
Ένας ονειρεμένος γάμος έχει ως αποκορύφωμα μια ονειρεμένη δεξίωση. Και μια ονειρεμένη δεξίωση χρειάζεται το κατάλληλο σκηνικό!!Ένας ονειρεμένος γάμος έχει ως αποκορύφωμα μια ονειρεμένη δεξίωση και μια ονειρεμένη δεξίωση χρειάζεται το κατάλληλο σκηνικό...Το Melissa Seaside Bar σε μία μοναδική τοποθεσία πάνω στην θάλασσα είναι εδώ για να σας προσφέρει ένα ειδυλλιακό σκηνικό για το γάμο σας!
Telephone
6972218338
Ελεύθερο Wifi
Βρισκόμαστε στους χάρτες
Ψάξτε στους χάρτες Google και βρείτε το μέρος όπου βρισκόμαστε
Μέλισσα
Το Melissa seaside bar & restaurant είναι ένα beach bar με μοναδική θέα, lounge διάθεση, για δεξίωση γάμου, βάπτισης, επαγγελματικού event. Στο Melissa προσδίδουμε στην πιό όμορφη στιγμή της ζωής σας την αίγλη που αξίζει. Διαθέτουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στην διαμόρφωση του χώρου ,την εστίαση και τις επιλεγμένες παροχές δημιουργώντας ένα απόλυτο προσωποποιημένο και μη τυποποιημένο concept.
Σε ένα μοναδικό χώρο σας περιμένουμε για την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας. Εκεί όπου το στοιχείο της θάλασσας συναντάται με την απλότητα, ο προσεγμένος σχεδιασμός βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την μίνιμαλ φιλοσοφία που αποπνέει ο χώρος και η διακόσμηση όλων των χώρων κανει το Melissa seaside Bar πραγματικά μοναδικό.
Γαμήλια Δεξίωση
Μέλισσα Δεξιώσεις
Μέλισσα Δεξιώσεις
Εάν θέλετε να οργανώσετε έναν ονειρεμένο γάμο στην Θεσσαλονίκη το Παραλιακό Μπαρ Εστιατόριο Μέλισσα στον Ποταμό Επανομής είναι μία εξαιρετική επιλογή. Η πολυτέλεια και η ανυπέρβλητη άνεση, το μοναδικό στυλ, ευρυχωρία και η προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια. Σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, έχετε τη δυνατότητα να διοργανώσετε έναν αξέχαστο γάμο ή οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση ακριβώς όπως επιθυμείτε.

Μέλισσα Ποταμός Επανομή 

T.K.575 00  

Phone: 6972218338